Cateva cuvinte despre noi - Hotel

Bine ati venit!

                 Cazare în hotel 3 stele în orașul Iași!

OFERTĂ SPECIALĂ!!!!

100 RON/CAMERA/NOAPTE

       Amplasat în apropierea centrului comercial Iulius Mall, la doar câteva minutele de centrul orașului unde se află și Zona Rezidențială Palas (Auchan), la câteva minute de aeroport, Hotel Tudor Palace*** vă așteaptă pentru a vă oferi cele mai bune servicii într-o atmosferă caldă și primitoare.
         Având o capacitate de 31 camere, respectiv 67 locuri, hotelul este o alegere bună atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât si pentru cei care sunt în călătorii de relaxare ori doar în trecere.
         Hotelul asigură cazare nu doar clienților individuali, ci și grupurilor organizate, oferind discount-uri și celor care au ales să treacă de mai multe ori pragul nostru.
Pentru a vă face șederea cât mai confortabilă, dar și pentru orice alte informații echipa noastra vă stă la dispoziție 24 de ore din 24.

         Hotelul pune la dispozitia clientilor gratuit cele 2 parcari private, prevazute cu bariere de intrare si camere de supraveghere video.

         SE ACCEPTA PLATA CU TICHETE/CARD DE VACANTA: UP, EDENRED, SODEXO.

                 Ora cazării: 14:00
                 Ora decazării: 12:00

         Pentru depășirea orei de decazare se platește o taxă suplimentară de 30% din tariful camerei/noapte.

         Rezervările dumneavoastră sunt reținute până la ora 19:00 din ziua sosirii (cu excepția cazului în care vă anuntați sosirea după această oră).
         Daca doriți să modificați sau să anulați rezervarea, trebuie să anunțați cu cel putin 24 de ore înaintea sosirii.


CERTIFICAT DE CLASIFICARE HOTEL NR. 15927/03.10.2011

CERTIFICAT DE CLASIFICARE RESTAURANT NR. 11252/03.10.2011

Restaurant

Bine ati venit!

Restaurantul Tudor Palace este definit de catre clienti ca un local intim si elegant, conceput special pentru organizarea evenimentului tau.

Restaurantul va pune la dispozitie un meniu bogat pentru evenimente, toate acestea intr-o atmosfera calda si intima. Echipa noastra doreste ca fiecare evniment sa fie unic, astfel incat meniul poate fi personalizat dupa dorintele dumneavoastra si adaptat bugetului de care dispuneti.

 

Organizam evenimente
Restaurantul Tudor Palace ofera posibilitatea de a organiza evenimente in limita a 70 de locuri.

Evenimente private:
- Nunti
- Botezuri
- Aniversari
- Cununii
- Majorate
- Parastase

 Evenimente corporate:
- Cocktail-uri
- Seminarii
- Training-uri
- Receptii
- Prezentari comerciale

*Evenimentele corporate se pot organiza de luni pana sambata - in intervalul orar 11.00 - 17.00, iar duminica - dupa ora 11.00!

 

Multumim clientilor, pentru sugestii si sfaturi, astfel restaurantul a reusit sa ofere servicii de calitate, iar acestia revin cu drag de fiecare data cand vor sa organizeze un eveniment privat.

Nu ezitati sa ne contactati! Va putem oferi consultanta gratuita, pentru a va ajuta la organizarea intregului eveniment.

Rezervari Online

Rezervarea dvs. a fost trimisa cu succes